gastro-ico
rybex-ico
delika-ico
558 329 266

Volejte po - pá 7:00 - 12:00

558 329 266

Volejte po - pá 7:00 - 12:00

Pracovní náplň

  • Plánování a řízení výroby ve dvousměnném provozu
  • Vedení 20-25 podřízených pracovníků
  • Zodpovědnost za dodržování výrobních postupů
  • Vedení příslušné dokumentace
  • Dodržování interních nařízení a HACCP
  • Reportování nadřízeným

Nabízíme

  • Práci na HPP
  • Pracovní doba PO – PÁ (ranní a odpolední směny), víkendy volné
  • Nástupní mzdu 32 000 Kč/měsíc
  • Osobní ohodnocení po zaučení
  • 2x ročně bonus, výše dle odpracovaných let (1000 – 7000Kč)
  • 25 dní dovolené
  • Stravenky v hodnotě 100,-/směna
  • Slevy na firemní produkty

Požadavky

  • SŠ vzdělání s maturitou
  • Znalosti z oblasti výroby potravin – technologie, suroviny
  • Zkušenosti z provozu v potravinářské výrobě
  • Znalost hygienických a sanitačních zásad ve výrobě potravin
  • Schopnost motivovat svěřený tým a být přirozenou autoritou
  • Dobrou organizaci práce
  • Samostatné operativní rozhodování v neplánovaných situacích
  • Uživatelskou znalost práce s PC (MS Office, apod.),
  • Samostatnost, spolehlivost, odolnost vůči stresu, vysoké pracovní nasazení, odpovědný přístup k práci

 

Pracovní zkušenosti na obdobné pozici jsou výhodou, ne však podmínkou. Rádi Vás zaučíme.

Pokud budete chtít, můžete se k nám přidat ihned nebo se na termínu nástupu dohodneme.

Zaujala Vás nabídka? Těšíme se na Váš životopis – ten zašlete prosím na email: nabor@gastromenu.cz

Tel.: +420 558 329 268

Pracovní náplň

  • Kompletace chlebíčků a baget (mazání, zdobení, ukládání do krabic)
  • Výroba nakládaných sýrů
  • Obsluha krájecího stroje na pečivo
  • Vedení evidence výrobků
  • Udržování čistoty na pracovišti

Nabízíme

  • Práci na HPP
  • Mzdu 26 000 Kč/měsíc
  • Příplatky za odpolední směny
  • 2x ročně bonus, (1000 – 7000 Kč, výše dle odpracovaných let)
  • 25 dní dovolené
  • Stravenky v hodnotě 100Kč/odpracovaná směna
  • Slevy na firemní produkty

Požadavky

  • Jste vyučen/na v  oboru kuchař, číšník, cukrář, lahůdkář nebo máte praxi v gastronomii.
  • Vaše přednosti jsou zručnost, přesnost, pečlivost, smysl pro detail a čistotu
  • Záleží vám na tom vyrábět kvalitní produkty za dodržování bezpečnostních a hygienických předpisů
  • Nevadí vám pracovat v klimatizovaném prostředí cca kolem 15°C
  • Ochota pracovat na směny: pondělí až pátek 5:30 – 13:45 a 8:30 – 16:45 – střídaní po týdnech,  + každá druhá neděle pracovní

 

Pracovní zkušenosti na obdobné pozici jsou výhodou, ne však podmínkou. Rádi Vás zaučíme.

Pokud budete chtít, můžete se k nám přidat ihned nebo se na termínu nástupu dohodneme.

Zaujala Vás nabídka? Těšíme se na Váš životopis – ten zašlete prosím na email: nabor@gastromenu.cz

Tel.: +420 558 329 268

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com