Náplň práce:
- Plánování a řízení výroby ve dvousměnném provozu
- Vedení 20-25 podřízených pracovníků
- Zodpovědnost za dodržování výrobních postupů
- Vedení příslušné dokumentace
- Dodržování interních nařízení a HACCP
- Reportování nadřízeným
Očekáváme:
- SŠ vzdělání s maturitou
- Znalosti z oblasti výroby potravin – technologie, suroviny
- Zkušenosti z provozu v potravinářské výrobě
- Znalost hygienických a sanitačních zásad ve výrobě potravin
- Schopnost motivovat svěřený tým a být přirozenou autoritou
- Dobrou organizaci práce
- Samostatné operativní rozhodování v neplánovaných situacích
- Uživatelskou znalost práce s PC (MS Office, apod.),
- Samostatnost, spolehlivost, odolnost vůči stresu, vysoké pracovní nasazení, odpovědný přístup k práci
Nabízíme:
- Práci na HPP
- Pracovní doba PO – PÁ (ranní a odpolední směny), víkendy volné
- Mzdu dle Vašich zkušeností
- Osobní ohodnocení po zaučení
- 2x ročně bonus, výše dle odpracovaných let (1000 – 7000Kč)
- 25 dní dovolené
- Stravenky v hodnotě 100,-/směna
- Slevy na firemní produkty
- Výuka cizích jazyků
Pracovní zkušenosti na obdobné pozici jsou výhodou, ne však podmínkou. Rádi Vás zaučíme.
Pokud budete chtít, můžete se k nám přidat ihned nebo se na termínu nástupu dohodneme.
Zaujala Vás nabídka? Těšíme se na Váš životopis – ten zašlete prosím na email: nabor@gastromenu.cz
Tel.: +420 558 329 268
Mám zájem o pozici